Skritt-tur

Idag var första ridningen efter vilan, skrittade ut i ca 40 min på lång tygel. Myste bara på helt kravlöst. Träffade på två söta rådjur oxå :)

I fredags körde vi även Elisa och Bellie hem till nya stallet. Allt har gått bra och dom verkar trivas bra :) Men de har varit lite bråkigt i hagen, men dom har lugnat ner sig lite iaf.

Shoppat

Idag har jag varit på Birsta och köpt en tröja, jeans och ett par skor :) Sen så vart de en sväng på hööks var bara tänkt att jag skulle titta men kom hem med ett par vinterskor, täke och grimma =D  Har en känsla av att hon kommer blir riktigt snygg i de här täcket och grimman!



3 år tsm

Idag har jag haft Elisa i 3 underbara år :) Är så glad över den tiden jag haft med henne och hoppas på många år till!



Hagbilder

Nu kommer lite hagbilder på finaste Elisa =)






Bilder

Nu kommer några sena bilder från ridningen 6 aug. Hon var så fin den dagen <3







Nytt stall

Den 27 eller 28 åker Elisa hem från betet och flyttar till ett nytt stall ute på Alnö. De kommer verkligen  bli toppen, så Josse och jag kommer att flytta till samma stall!! =D  Hihihi

Så nu fram tills att vi flyttar får Elisa vila, så rider vi igång igen när hon kommit hem. Längtar verkligen sjuuuukt mkt !!

The guardian

       



Har precis tittat på den här filmen "The guardian". Faktiskt riktigt bra, den kan jag tipsa om :)

Stubb?

Funderar på att stubba Elisa nu till vintern, vad tycker ni , ska jag göra de? :)














En mycket fin häst

Vart inget bloggande igår för jag åkte till stugan direkt efter stallet. Men igår så red jag en kortare sväng på plan. Gick verkligen jätte bra! Gud så fin hon var, mjuk och fin, men hon var väldigt seg ;) hon blir så trött nu när hon står ute på nätterna oxå. Men de vart mkt övergångar och hon lyssnade väldigt bra. Kommer kanske bilder och film imorgon.

Idag fick hon vila, och imorgon blir det nog en sväng i skogen. 

Uteritt

Idag red jag och Elisa ut en sväng, vart mycket tempoväxlingar. Gick verkligen super!! =D Blev mycket galopp idag, samlade och ökade galoppen hela tiden. Gud vad hon tyckte de var jobbigt ;) Hon blev riktigt frustrerad ibland när jag skulle samla galoppen, så hon gjorde som små hopp fram lixom haha hon gjorde en riktigt stor en gång så man höll  på att flyga haha!

Men jag är riktigt nöjd över galoppen:D hon samlade sig riktigt fint idag hjärtat mitt <3 Traven gick väl sisådär, försökte få na i en liten högre form, men de ville inte riktigt elisa ;)


Film

Jag lägger in en film jag fixade ihop förut :)





Hoppning

Idag vart de hoppning, de gick väl sådär ;) vart några stopp men vet ju att de beror på mig till 100% om jag inte slutar att rida mot hindret och är bestämd så hoppar hon ju!! Jag gör så stor grej av de och tänker för mycket, och då blir de bara pannkaka av allt :/ menmen får hoppas att de går bättre nästa gång ;)


Sen hoppade josse upp och hoppade lite, såg super ut =D







Mitt första blogginlägg



Ja de här är mitt första blogginlägg,så kan ju berätta att Othilia Holgert heter jag och är 19år. Den här bloggen kommer att handla om mig och min häst Elisa, och våran utveckling tillsammans =)

Elisa köpte jag när hon var 6 år hon är 9 nu så i augusti har jag haft henne i 3 år. Sarah (hon jag köpte Elisa av) köpte henne som 5 åring och då var hon en vältränad travhäst, så hon började skola om henne till ridhäst, så hon var ju inte helt outbildad när jag köpte hon, kunde galoppskänkeln osv så de var skönt =) dock hade hon de väldigt jobbigt med att fatta höger galoppen, men nu så tar hon super fina fattningar där oxå. Vi har varit ute på några träningstävlingar i hoppning tillsammans och de har gått jätte bra :) jag är dock väldigt osäker i hoppningen så de har gjort elisa lite osäker oxå. Men vi jobbar på de.  Så nu de var lite om Elisa.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0