:)

Idag har Josefine varit så gullig och rakat Elisa :) och de vart jätte bra! Sen var de ridning på g, josefine red först för hon ville känna hur sadeln var att rida i som hon ev ska köpa, så hon värmde upp na! Hon var lite små grinig idag, hade lite egna åsikter. Men hon var endå fin att rida, lite dålig bjudning dock. Men tyckte endå att hon jobbade på bra!

Här kommer lite bilder på min prinsessa <3



Fiselisa

Idag red jag och Elisa hem till Camilla :) Så vi red in i ett villaområde  och där var de MYCKET  att titta på tyckte Elisa haha.  Mycket farligt att gå där, hon gick från ena sidan till andra typ hela vägen och ibland gick hon sakta som att hon skulle smyga fram och ibland skulle hon gåå fooort, som om någon jagade hon typ haha. Sen på hemvägen kom de ett gäng barn och dom var ju riktigt hemsk, hon verkligen drog sig så långt ifrån dom som möjligt ;)

Sen när vi var tillbaka igen så travade jag några varv runt travbanan,lång och låg. Då var hon riktigt fin. Riktigt avslappnad och vilade på steget jätte bra. :)

Min Otroligt modiga lilla häst <3


Tjurigt sto

Japp som de står så var inte Elisa en dröm att rida idag, red bort till paddocken för tänkte dressyra lite. Tränade på  övergångar och mycket tempoväxlingar, och i galoppen i vänster varv var hon fin lyssnade väldigt bra när jag skulle samla henne, kom tillbaka jätte bra. Men i höger nja där kan jag inte påstå att de gick speciellt bra. Hon tappade bara galoppen och gick mycket i sidled, och jag kände att jag var inte på de bästa humöret så vart bara så sjukt irriterad, och hon lyssnade inte alls på skänkeln idag... och de var ett hörn som var jätte farligt så där fick jag kämpa med att få ut na. Hehe nää känner att de var inte riktigt våran dag ;)

Vart inget bloggande igår, men vart ingen ridning var ute och gick med na i skogen en sväng. Mys :)

Klättring

Idag var jag och Elisa ute och klättrade, två vänder vart de. Vart mestadels skritt idag, men även lite trav och galopp. De är helt otrolig vad hon tar fina fattningar nu, jätte kul =D  Hon sätter verkligen till sig eller hur man ska säga, och kommer på bakbenen :) Men sen när man galopperat på lite tycker jag hon tappar de där och blir lite springig. Men tycker endå att de blivit skillnad på hennes galopp :P



En mycket fin häst idag

Idag blev de ingen skola för mig, så jag åkte till stallet vid halv 11 tiden, och då mockade och fixade de vanliga. Sen gick jag en sväng med Bellie, de gick bara bra. Sen tog jag in Elisa och borsta och fixade med henne. Red runt travbanan idag, och gud vad fin hon var idag <3 Lyssnade sjukt bra! i alla gångarter. Hon var otroligt mjuk och fin. Tog perfekta galoppfattningar, i höger oxå =D En riktig stjärna var hon idag!


Film

Nu kommer filmen från igår :)



Tidig morgon

Har precis kommit hem från stallet, hade utsläpp imorse så har varit där sen halv 7. Hade de riktigt jobigt att ta mig upp imorse :/ men älskar att vara i stallet på morgonen och ta ut hästarna och fixa på :) de är såå mysigt!

Jag och Elisa tog även en sväng i skogen :P  De gick bra i skritten och traven då var hon riktigt fin, gjorde mycket skänkelvikningar och hon lyssnade bra! Men sen kom vi till galoppen då, och där var hon inte lika fin ;) hon var väldigt studsig. Jag försökte att få en någorlunda samlade galopp och de tyckte inte Elisa om, hon vill ju springa fooort!! Så hon försökte komma undan genom att hoppa och studsa. Men till slut så vart hon fin , så då traskade vi hem.

Här kommer några bilder innan ridturen <3




Josefine och Elisa hoppning

Idag vart de hoppning :) De var Josefine som hoppade Elisa, och de gick verkligen jätte bra!!  Dom var super duktiga båda två. De var tänkt att dom skulle hoppa en liten bana men paddocken var bokad, så fick rida på fram ridningsplan och den är ju lite mindre. Så dom hoppade ett vanligt rättuppstående på ena lång sidan och på andra lång sidan var de först 3 galoppbommar sen ett galoppsprång till en oxer. Kommer film imorgon =D

Och på söndag så är de träningstävling, får se om jag hoppar en klass. Jag tror att Josefine ska hoppa hon oxå. Eller vad säger du Josse ? ;)

Hallå igen

Har varit borta ett tag från bloggen nu, men har verkligen inte haft någon lust att blogga helt enkelt. Jag är iaf tillbaka i sadeln igen =D fast har bara ridit typ 3 gånger men endå ;) Jag har inte ont längre iaf, har dock halsfluss nu ist :/ men är på bättringsväg.

Jag och Josse fotade hästarna idag, vi tog med dom till en äng och knäppte lite bilder dom. Så nu kommer några bilder på Elisa från dagen :)  Världens finaste Elisa <3








RSS 2.0